ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά μπορεί και χειρότερα ο Κυρ. Μητσοτάκης και το απέδειξε

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 22:59
UPD:23:04
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Τα δανεικά από τον Ομπάμα συνθήματα δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον συνδυασμό Πινοσέτ και Θάτσερ στο πρόγραμμά του, ούτε την εχθρότητά του προς την κοινωνία» υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας, όπως και το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, την αποψινή ομιλία Μητσοτάκη στη Δ.Ε.Θ.

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, «τελικά μπορεί και χειρότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το απέδειξε σήμερα».

«Με μοναδική του πυξίδα τη στήριξη του μεγάλου κεφαλαίου, τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος και την ιδιωτικοποίηση των δημόσιων αγαθών, ο αρχηγός της Ν.Δ. παρουσίασε  το δικό του μνημόνιο. Σε αυτό δεν έχουν, βέβαια, θέση  οι εργαζόμενοι και τα δικαιώματά τους, η στήριξη του κοινωνικού κράτους, η δίκαιη ανάπτυξη, η δημοκρατία και οι προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Έχουν, όμως, θέση ο εθνικισμός και η ακροδεξιά, η επαναφορά του αστυνομικού κράτους και της καταστολής» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, που καταλήγει:

«Ο κ. Μητσοτάκης αντιπροσωπεύει το παρελθόν των μνημονίων και της χρεοκοπίας, του άγριου νεοφιλελευθερισμού και του αυταρχισμού. Η Ελλάδα, όμως, έχει αφήσει πίσω της οριστικά  όσους την έφεραν στο χείλος του γκρεμού και τώρα μπορεί με αισιοδοξία να σχεδιάσει το μέλλον της».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή