Ήρωας κόμικς ο Νεϊμάρ

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 11:16
UPD:11:20
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Ο Νεϊμάρ συνεργάστηκε με τους ανεξάρτητους παραγωγούς γραφικών και comics Fan the Flame Concepts LLC, δημιουργώντας τον Neymar Jr. Comics!

Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας κατάφερε να συνδυάσει τη φιγούρα του, γνωστή σε όλο τον κόσμο με το πάθος του για σχέδια, σε μια πλατφόρμα ψυχαγωγίας πολυμέσων σχεδιασμένη για όλους τους οπαδούς του, με τίτλο «Η τέχνη κερδίζει τη ζωή».

Τα κόμικς αφηγούνται τη ζωή του «Τζούνιορ», ενός χαρακτήρα που βασίζεται στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ποιος έχει τη δυνατότητα να δώσει ζωή στα τατουάζ του χάρη σε ένα μαγικό μελάνι, αλλά και ποιος θα προσπαθήσει να σώσει την αδελφή του, που έχει απαχθεί;

WWW.NEYMARJRCOMICS.COM

Είναι σενάριο του Τζέισον Μ. Μπαρνς, διάσημου μυθιστοριογράφου σκίτσων και συγγραφέα μπεστ σέλερ των New York Times. Τα κόμικς διατίθενται σε τέσσερις γλώσσες (πορτογαλικά, ισπανικά, αγγλικά και γαλλικά).

Όσοι θέλουν να απολαύσουν το Neymar Jr. Comics (θα διανεμηθεί μόνο σε ψηφιακή μορφή) πρέπει να μεταβούν στον ιστότοπο που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό (www.neymarcomics.com).

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί στο Ινστιτούτο Projecto Neymar Jr. (INJR), για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή

    Αθλητικές Μεταδόσεις