Η πρόταση της Laliga για να πείσει την AFE

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 21:46
UPD:21:49
EPA/CRISTOBAL HERRERA

Συνεχίζεται η προσπάθεια της ισπανικής Liga για τη διεξαγωγή αγώνων του ισπανικού πρωταθλήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για να πείσει την ένωση των Ισπανών ποδοσφαιριστών (AFE) να αποδεχθεί τη συμφωνία (ένας αγώνα στις ΗΠΑ ετησίως για τα επόμενα 15 χρόνια), παρουσίασε πρόταση που προβλέπει τη δυνατότητα για 25 παίκτες χωρίς συμβόλαιο να ακολουθήσουν πρακτική 15 ημερών στις ΗΠΑ, για να βρουν μια ομάδα στο MLS.

Όπως ανέφερε το «Palco23», η AFE έχει διορία μια εβδομάδα για να ανταποκριθεί σε αυτή την πρόταση, έτσι ώστε η Laliga να επισημοποιήσει το συντομότερο δυνατό την πρώτη συνάντηση πρωταθλήματος στο Μαϊάμι, μεταξύ Μπαρτσελόνα-Χιρόνα στις 26 Ιανουαρίου.

Το ταξίδι θα περιλαμβάνει επίσης ομαδικά μαθήματα αγγλικών, συμμετοχή σε επίσημα παιχνίδια, μεμονωμένες συνεδρίες ανάλυσης βίντεο και εξατομικευμένες συμβουλές.

Ο πρόεδρος της AFE, Νταβίντ Αγκάνθο, έχει πάντως δηλώσει ότι «ο παίκτης δεν εμπορεύεται αγαθά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιχειρήσεις από τις οποίες ωφελούνται μόνο τρίτα μέρη».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

  • 21:30
    NOVASPORTS 3 Σασουόλο-Έμπολι
  • 21:45
    NOVASPORTS 1 Μονακό-Νιμ
  • 21:45
    NOVASPORTS 2 Γουίγκαν-Μπρίστολ Σίτυ
δείτε τις σημερινές 3 μεταδόσεις