Στ. Μάνος: Κίνδυνοι για την ασφάλεια της χώρας από τον υπεσυγκεντρωτισμό του κ. Κοτζιά

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 00:05
UPD:00:07
EUROKINISSI

Για «κινδύνους για την ασφάλεια της χώρας από τον υπερσυγκεντρωτισμό του κ. Κοτζιά», κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook ο Στέφανος Μάνος, σημειώνοντας πως παρατηρεί ότι είναι σε εξέλιξη κάποιο «μυστικό» σχέδιο του υπουργού Εξωτερικών με την Αλβανία, σε ό,τι αφορά την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Μάνου:

«Πριν από λίγες μέρες έγραψα για τους κινδύνους για την ασφάλεια της χώρας από τον υπεσυγκεντρωτισμό του κ. Κοτζιά. Παρατηρώ ότι παράλληλα με το Μακεδονικό και παράλληλα με τη σκανδαλολογία της Novartis είναι σε εξέλιξη κάποιο "μυστικό" σχέδιο του κ. Κοτζιά με την Αλβανία.

Με την Αλβανία είχε συνάψει συμφωνία η Ελλάδα το 2009 για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών. Η Αλβανία αντιμετώπισε εσωτερικές δυσκολίες κατά την εφαρμογή διότι η συμφωνία ακυρώθηκε από το δικαστήριο τους. Εδώ εμφανίζεται ο κ. Κοτζιάς ως από μηχανής θεός και σύμφωνα με Αλβανικά ΜΜΕ έχει συμφωνήσει σε νέα οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών. Αναρωτιέμαι αν έχει τέτοια εξουσιοδότηση ο κ. Κοτζιάς και αν διατρέχουν τον κίνδυνο οι Αλβανοί να πάθουν ότι και εμείς: να ακυρωθεί η όποια συμφωνία στα Ελληνικά δικαστήρια.

Όπως και αν έχουν τα πράγματα, θεωρώ απολύτως απαράδεκτο να συζητούνται τέτοια θέματα ερήμην της κοινής γνώμης και μακριά από τον έλεγχο της αντιπολίτευσης που δεν φαίνεται να γνωρίζει οτιδήποτε. Δυστυχώς τυχόν λάθη ή ανοησίες του κ. Κοτζιά κατά την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στο Ιόνιο μπορεί να έχουν δραματικές συνέπειες στο Αιγαίο».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή