Μαζί για 7η χρονιά, Ολυμπιακός και ΟΠΑΠ

Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 15:26
UPD:15:31
Eurokinissi Sports/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Η κοινή πορεία που έχουν χαράξει, Ολυμπιακός και ΟΠΑΠ, θα συνεχιστεί για 7η συνεχόμενη χρονιά, όπως ανακοινώθηκε επισήμως σε κοινή συνέντευξη Τύπου που διεξήχθη παρουσία σύσσωμης της ομάδας μπάσκετ των Πειραιωτών και εκπροσώπων του Οργανισμού.

Παρόντων των ιδιοκτητών του συλλόγου, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, του προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλου και παικτών της ομάδας του Πειραιά, ανακοινώθηκε η συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών και για την περίοδο 2017/2018.

«Η συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ είναι σημαντική γιατί έχει ευοδώσει καρπούς και από τις δύο πλευρές. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τα κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Το "πάντρεμα" και των δύο οργανισμών μόνο καλά και οφέλη έχει επιφέρει και για τους δύο, αλλά και για την κοινωνία», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συνέχισε:

«Είμαστε εδώ σήμερα όλη η ομάδα, οι πρόεδροι, τα μέλη του συμβουλίου, οι παίκτες και εμείς οι προπονητές για να τιμήσουμε τη συνεργασία αυτή. Είναι σημαντικό ότι το ΣΚΡΑΤΣ μας έχει φέρει τύχη και έχουμε μεγάλες επιτυχίες. Εύχομαι να συνεχίσουμε τη συνεργασία αυτή γιατί και οι δύο πλευρές δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπό τους».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό που σε τέτοιες εποχές έχουμε συνεργασία με μία τόσο μεγάλη εταιρεία. Είναι η 7η συνεχής χρονιά που συμπορευόμαστε με τον ΟΠΑΠ. Μας συνδέουν κοινά πράγματα, δηλαδή ότι κάνουμε και οι δύο πρωταθλητισμό. Εύχομαι να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να φέρνουμε επιτυχίες».

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις σήμερα.