Αγάπη μέχρι θανάτου και μίσος μέχρι έρωτος

«Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη», στο studio Ιλίσια Βολανάκης
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 08:05
GEORGE ALEXANDRAKIS PHOTOGRAPHY

Το αιώνιο ζευγάρι που αγαπιέται μέχρι θανάτου και μισιέται μέχρι έρωτος ξαναζωντανεύει στη sold out παράσταση της περσινής σεζόν, «Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη» του Δημήτρη Κουρούμπαλη, η οποία επέστρεψε στο studio Ιλίσια Βολανάκης, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, έως τις 29 Οκτωβρίου.

Μια κωμωδία για ζευγάρια σε κρίση

GEORGE ALEXANDRAKIS PHOTOGRAPHY

Αποδεικνύοντας ότι ο έρωτας δεν τελειώνει ποτέ ανάμεσα σε αυτούς που αγαπήθηκαν πολύ, η ερωτική αυτή κωμωδία περιγράφει τη δεύτερη ευκαιρία που δίνει η τύχη σε ένα ζευγάρι, μέσα από την ιστορία μιας γυναίκας, η οποία χωρίζει με τον σύντροφό της μετά από χρόνια καυγάδων και αποφασίζει να ζήσει μόνη της. Βρίσκει δουλειά, χειραφετείται και μετακομίζει στο κέντρο.

GEORGE ALEXANDRAKIS PHOTOGRAPHY

Όμως, στο διπλανό διαμέρισμα, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: ένας γκρινιάρης και εριστικός γείτονας που θέλει να τη διώξει. Και δεν είναι άλλος από τον πρώην της. Και επιπλέον, τους χωρίζει ένας τοίχος, από τον οποίο ακούγονται όλα, αλλά δεν τους επιτρέπει να αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλον! Έτσι, ξεκινάει μεταξύ τους μια νέα σχέση, γεμάτη εντάσεις, τσακωμούς και εκμυστηρεύσεις, η οποία καταλήγει σε ένα ειδύλλιο στα τυφλά. Μέσα από το γέλιο και τη συγκίνηση, το ζευγάρι, χωρίς να το ξέρει, ερωτεύεται ξανά, γιατί ο έρωτας είναι τύχη, και αυτοί στάθηκαν πολύ τυχεροί.

Μια κωμωδία για καινούργια ξεκινήματα, μεγάλες αλλαγές στη ζωή και καρμικούς έρωτες, ποτισμένη με αισιοδοξία και αδιαφορία για οποιοδήποτε κοινωνικοοικονομικοπολιτικό πρόβλημα. Μια κωμωδία για ζευγάρια σε κρίση και για τις λύσεις που μπορούν να βρουν, για να τη γλιτώσουν.

Ταυτότητα παράστασης

GEORGE ALEXANDRAKIS PHOTOGRAPHY

Κείμενο: Δημήτρης Κουρούμπαλης, σκηνοθεσία: So7 (Φρόσω Κορρού - Δημήτρη Κουρούμπαλης), σκηνικά: Άγγελος Μέντης, μουσική: Κώστας Ξενόπουλος, κίνηση: Φρόσω Κορρού, φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος, κοστούμια: Δομινίκη Βασιαγέωργη, παραγωγή: Παναγιώτα Παρασκευοπούλου - Κώστας Ξενόπουλος. Παίζουν: Μαρία Σολωμού και Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Πληροφορίες

Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης: Παπαδιαμαντοπούλου 4 - Ιλίσια, τηλ.: 210 7223010. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή: 20.00, Παρασκευή και Σάββατο: 21.15. Διάρκεια παράστασης: 120 λεπτά (με διάλειμμα). Τιμές εισιτηρίων: 16, 15 και 13 (μειωμένο) ευρώ. Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: viva.gr.

gkoul@naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Βρείτε τι παίζει κοντά σας

Βρείτε στο χάρτη τα πλησιέστερα σημεία (σινεμά, θέατρα, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα) που σας ενδιαφέρουν.

Δημοφιλή