«Η οικονομική κρίση εκτός από προβλήματα δημιούργησε και ευκαιρίες»

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 09:48
UPD:19/06/2017 13:06

Η κα Ιωάννα Δέμου, Χημικός, MSc Industrial Pharmacy Μέλος Δ.Σ, της BRADEX ΑΕ

Στην Ανθή Αγγελοπούλου

Η πρόσφατη αναδιανομή του οικονομικού και εμπορικού χάρτη δημιούργησε ευκαιρίες, όπως αναφέρει η Ιωάννα Δέμου, Χημικός, MSc Industrial Pharmacy, Μέλος Δ.Σ. της BRADEX ΑΕ, που ξεκίνησε την πορεία της το 2014 με στόχο να προσφέρει στον ασθενή ποιοτικές λύσεις στις καλύτερες τιμές.
 
Κυρία Δέμου, πώς ξεκίνησε η Bradex και με ποιο στόχο;

Η οικονομική κρίση, εκτός από προβλήματα, δημιούργησε και ευκαιρίες. Με την αναδιανομή του οικονομικού, εμπορικού και οικονομικού χάρτη, είδαμε παλαιές εταιρείες να συρρικνώνονται ή να αντιμετωπίζουν προβλήματα και νέες εταιρείες να δοκιμάζονται στην ίδια «αρένα». Η σκέψη για τη Bradex προϋπήρχε και το 2014 προχωρήσαμε στον χώρο του νοσοκομείου, τον οποίο ο Όμιλος Demo, όπου ανήκει η Bradex, γνώριζε καλά, πιστεύοντας ότι θα ήταν ένα καλό ξεκίνημα για μια νέα εταιρεία. Σήμερα, η Bradex έχει εδραιώσει συνεργασίες με ξένους οίκους και με αρκετά καινοτόμα προϊόντα, ιδιαίτερα στους τομείς Home Care και Φαρμακείου. Πιστεύουμε ότι πρέπει να προσφέρουμε στον ασθενή την καλύτερη λύση στην πιο προσιτή τιμή, δεδομένων των συνθηκών.

Πού αποβλέπει η εταιρεία; Θα ακολουθήσει την εξαγωγική πορεία του ομίλου;

Η Bradex θα αναπτυχθεί στον χώρο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων στο νοσοκομείο, ενώ έχουμε ήδη οργανώσει γραμμή προώθησης σκευασμάτων σε Φαρμακεία και Home Care. Η πορεία κάθε εταιρείας του ομίλου μας είναι ανεξάρτητη, αλλά αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία συνολικά. 

«Έρευνα – καινοτομία – ανάπτυξη»: πώς συνδέονται με Bradex και Demo;

Η φαρμακοβιομηχανία Demo, με κλινική εμπειρία άνω των 50 ετών, αναπτύσσει, παράγει και εμπορεύεται υψηλής ποιότητας ενέσιμα φαρμακευτικά σκευάσματα, κατέχοντας την πρώτη θέση στην ελληνική νοσοκομειακή αγορά σε όγκο πωλήσεων και με ερευνητικά έργα σε εξέλιξη. Έχει  επενδύσει στη σύσταση ενός σύγχρονου και υψηλής τεχνολογίας Εργαστηρίου Έρευνας & Ανάπτυξης, στελεχωμένο από εξειδικευμένους επιστήμονες και εξοπλισμένο με συνθετική οργανολογία τελευταίας τεχνολογίας, ενώ σχεδιάζει  την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για τη δημιουργία σκευασμάτων με βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Σ΄αυτό το πλαίσιο λειτουργεί και η Bradex, ενώ επιπλέον πιστεύω ότι η συνεργασία με τα ελληνικά πανεπιστήμια, η εμπειρία και η πολύ καλή γνώση της αγοράς θα μας οδηγήσουν σύντομα σε νέα καινοτόμα προϊόντα. 

 

Δημοφιλή