Πάλη: «Χάλκινη» η Πρεβολαράκη στο Ευρωπαϊκό

Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017 23:07
UPD:23:34
REUTERS/DAVID MDZINARISHVILI

Η Πρεβολαράκη ήταν επιβλητική και κατάκτησε τη νίκη σε μόλις 52 δευτερόλεπτα αγώνα. Στην πορεία προς τον τελικό η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε στον προκριματικό γύρο την Χουσιάκ (Τουρκία) με πτώση και στα προημιτελικά επικράτησε με 3-1 της Ζάσικα (Πολωνία) (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Με την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο θα επιστρέψει από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης της Σερβίας η Μαρία Πρεβολαράκη, που επικράτησε στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο (κατηγορία 53κ.) με πτώση της Μολδαβής Λεόρντα.

Η Πρεβολαράκη ήταν επιβλητική και κατάκτησε τη νίκη σε μόλις 52 δευτερόλεπτα αγώνα. Στην πορεία προς τον τελικό η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε στον προκριματικό γύρο την Χουσιάκ (Τουρκία) με πτώση και στα προημιτελικά επικράτησε με 3-1 της Ζάσικα (Πολωνία).

Στα ημιτελικά έχασε το εισιτήριο για τον τελικό για ένα σημείο (1-2) από την Καλαντζίσκαγια (Λευκορωσία). Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του Τιμοφέι Ξενίδη (97κ. ελευθέρας), ο οποίος έφτασε έως τα προημιτελικά όπου έχασε από τον Πετρόφ (Βουλγαρία) με 6-5.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις