Λαμία: Έκοψε τις φλέβες του μέσα στον ΟΑΕΕ

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 11:49
UPD:12:59
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
A- A A+

Στο νοσοκομείο της Λαμίας διακομίστηκε ένας 65χρονος από τη Φθιώτιδα, ο οποίος έκοψε τις φλέβες του με σουγιά μέσα στα γραφεία του ΟΑΕΕ.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο επαγγελματίας βρισκόταν μπροστά σε γκισέ και πριν αυτοτραυματιστεί είπε: «Τα έχω πληρωμένα όλα, γιατί με ταλαιπωρείτε;».

Το εν λόγω μέσω ενημέρωσης επικαλείται μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες πριν από λίγες ημέρες ο 65χρονος είχε πέσει θύμα ληστείας. 

Το ΑΜΠΕ μετέδωσε ότι ο επαγγελματίας διατηρούσε για πολλά χρόνια πρατήριο υγρών καυσίμων σε χωριό της Λοκρίδας που έχει πληθυσμό κάτω από 2.000 κατοίκους. Σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία, όφειλε να ασφαλίζεται στον ΟΓΑ χωρίς να είναι υποχρεωμένος σε ασφάλιση του ΟΑΕΕ.

Κατά τον έλεγχο όμως των φορολογικών παραστατικών από τον ΟΑΕΕ εντοπίστηκαν να έχουν εκδοθεί τιμολόγια σε επιχειρήσεις εκτός της περιοχής και διαπιστώθηκε ότι όφειλε να είναι ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ.

Ο πρατηριούχος θεωρούσε ότι πληρώνοντας τον ΟΓΑ δεν έχει καμιά περαιτέρω υποχρέωση, ενώ οι υπηρεσίες του ΟΑΕΕ θεωρούν ότι από 1ης Ιουλίου 2010 όφειλε να έχει ενταχθεί στον ΟΑΕΕ γεγονός το οποίο σημαίνει ότι θα έπρεπε να πληρώνει εδώ και έξι χρόνια ασφάλιση στον ΟΑΕΕ, που συνεπάγεται ότι οι οφειλές μαζί με τα πρόστιμα σε αυτή την φάση είναι υπέρογκα.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή