«Φρίκη» Μέρκελ για τα αποτελέσματα βομβαρδισμών Ρωσίας - Άσαντ

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 15:29
UPD:15:31
REUTERS/UMIT BEKTAS

«Δεν νιώθουμε μόνον φρίκη, αλλά και σοκ για τον ανθρώπινο πόνο που έχουν προκαλέσει σε χιλιάδες αμάχους οι βομβαρδισμοί στους οποίους έχουν προχωρήσει η ρωσική πλευρά και το καθεστώς της Δαμασκού», ανέφερε η  κ. Μέρκελ.

A- A A+

Την φρίκη της εξέφρασε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ για τον πόνο που έχουν προκαλέσει σε αμάχους οι ρωσικοί βομβαρδισμοί στην επαρχία του Χαλεπίου στη βόρεια Συρία από τη ρωσική πολεμική αεροπορία και τις δυνάμεις του Μπασάρ Αλ Άσαντ.

«Δεν νιώθουμε μόνον φρίκη, αλλά και σοκ για τον ανθρώπινο πόνο που έχουν προκαλέσει σε χιλιάδες αμάχους οι βομβαρδισμοί στους οποίους έχουν προχωρήσει η ρωσική πλευρά και το καθεστώς της Δαμασκού», ανέφερε η  κ. Μέρκελ, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, στην Άγκυρα.

Η καγκελάριος της Γερμανίας βρίσκεται στην τουρκική πρωτεύουσα για να συζητήσει με την ηγεσία της Τουρκίας την από κοινού αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής και προσφυγικής κρίσης την οποία έχει δημιουργήσει ο πόλεμος στη Συρία.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή