Γ. Στασινός: Να ψηφίσουμε με βάση την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 16:04
UPD:16:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός. 

A- A A+

«Ας διαλέξουμε όλοι κόμματα και πολιτικούς με βάση την αξιοπιστία, τη γνώση, τη σοβαρότητα, την αποτελεσματικότητα. Για να σταματήσουν κάποτε στη χώρα οι κουβέντες και να ξεκινήσουμε δουλειές», αναφέρει σε μήνυμά του εν όψει των εκλογών ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός. 

Αναλυτικά, ο κ. Στασινός προτρέπει «να κρίνουμε ποια κόμματα και ποιοι υποψήφιοι μπορούν να εφαρμόσουν όσα υπόσχονται και να υλοποιήσουν όσα ο καθένας μας θεωρεί ως κρίσιμα για τη ζωή του τα επόμενα χρόνια».

Μεταξύ άλλων τονίζει ότι «σε αυτή την πολύχρονη προσπάθεια για την ανάταξη της χώρας τα επόμενα χρόνια, το ΤΕΕ και οι διπλωματούχοι μηχανικοί μπορούν και θέλουν να παίξουν κρίσιμο ρόλο».

«Ας εμπιστευτούμε στις επιλογές μας το πραγματικά παραγωγικό δυναμικό της χώρας και ας αποτελέσει κριτήριο για την επιλογή μας η ύπαρξη μηχανικών στα ψηφοδέλτια των κομμάτων», συνεχίζει ο πρόεδρος του ΤΕΕ. 

Τέλος, αναφέρει ότι «η νέα πολιτική κατάσταση που θα προκύψει από τη Δευτέρα είναι ευκαιρία για να τελειώνουμε οριστικά με τα προβλήματα του παρελθόντος. Για να περάσουμε όλοι μαζί σε μία νέα πορεία που θα περιλαμβάνει μεν θυσίες για να καλύψουμε τα βάρη του παρελθόντος αλλά θα περιέχει κυρίως ενέργειες και δράσεις άμεσες για την επανεκκίνηση της αγοράς και την συγκρότηση της ελληνικής οικονομίας σε νέες, στέρεες βάσεις για το μέλλον».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή