Skip to main content

Παίρνει Κουτίνιο η Μπάγερν

Κοντά στην απόκτηση του Κουτίνιο βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου, που έκανε γνωστό ότι κατέληξε σε μια αρχική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον Βραζιλιάνο διεθνή μέσο.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έγιναν στη βάση δανεισμού του ποδοσφαιριστή για ένα έτος, με οψιόν απόκτησής του στη συνέχεια από την πρωταθλήτρια Γερμανίας, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το ύψος της.

Η Μπάγερν αναμένεται να έχει αγωνιστικούς κλυδωνισμούς στη μετά-Ρόμπεν και Ριμπερί εποχή και ο Κουτίνιο είναι ένας παίκτης που έχει την κλάση για να προσφέρει πράγματα στο παιχνίδι της, ασχέτως αν δεν τα έδειξε στο απαιτητικό περιβάλλον της Μπαρτσελόνα.

Ο 27χρονος διεθνής άσος (55 συμμετοχές – 16 γκολ)  ξεκίνησε από τη Βάσκο ντα Γκάμα, αποκτήθηκε από την Ίντερ απ΄ όπου παραχωρήθηκε δανεικός σε Βάσκο ντα Γκάμα – Εσπανιόλ και ακολούθησε η μεταγραφή στη Λίβερπουλ και η καθιέρωση.

Με τους «κόκκινους» έκανε 152 εμφανίσεις και σημείωσε 41 γκολ, για να μεταγραφεί τον Ιανουάριο του 2018 στην Μπαρτσελόνα με ποσό περίπου 100 εκ. ευρώ.