Skip to main content

Πετρούνιας: Του χρόνου θα διατηρήσω τον τίτλο μου

Η απόφαση της διεθνούς ομοσπονδίας γυμναστικής (FIG) να επικυρώσει ως τελική την κατάταξη των προκριματικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης του Μπακού, που είχε διακοπεί στις 13 Μαρτίου στο πλαίσιο των μέτρων του Αζερμπαϊτζάν για τον κορωνοϊό, σηματοδότησε ουσιαστικά την πρόκριση του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης των κρίκων κατέγραψε τη δεύτερη πρωτιά σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου (είχε προηγηθεί η Μελβούρνη) και, εκτός απίθανου απροόπτου, θα βρεθεί στο Τόκιο το 2021 για να διεκδικήσει τον τίτλο του, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα.

Ο Πετρούνιας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την ανακούφισή του για την εξασφάλιση της πρόκρισης, ομού και τη βεβαιότητα ότι το καλοκαίρι του 2021 θα διατηρήσει τον τίτλο που είχε κατακτήσει στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

«Ήρθε η πολυπόθητη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο !! Ναι !! Μετα την επικύρωση των αποτελεσμάτων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μπακού η πρόκριση ειναι γεγονός που μπορεί να χαθεί μόνο με ενα απίθανο σενάριο πια ! Του χρόνου θα διατηρήσω τον τίτλο μου!», έγραψε ο Πετρούνιας.