Skip to main content

Κλοπ: Αν ο τερματοφύλακας είναι ο παίκτης του αγώνα, κάτι πήγε στραβά

Αντικειμενικός, όπως πάντα, ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά τον τελικό του Champions League, που διεξήχθη στο Παρίσι κι ολοκληρώθηκε με νικήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Λίβερπουλ με 1-0.

«Η κατοχή ήταν 50-50. Είχαμε περισσότερα σουτ στην εστία, αλλά το πιο καθοριστικό στατιστικό είναι υπέρ της Ρεάλ. Σκόραραν ένα γκολ, ενώ εμείς, όχι», υπογράμμισε ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων».

«Αυτή είναι η απλούστερη εξήγηση. Είναι δύσκολο να την δεχθείς. Σεβασμός στη Ρεάλ. Εάν ο τερματοφύλακας είναι ο παίκτης του αγώνα, σημαίνει ότι κάτι πήγε στραβά. Θα ήθελα να είχα περισσότερες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα στο τελευταία τριάντα μέτρα. Κάναμε καλά πράγματα, αλλά δεν ήταν αρκετά», συνέχισε.

«Ξέρω ότι η οικογένειά μου είχε προβλήματα να μπει στο γήπεδο. Ακουσα πράγματα που δεν ήταν καλά. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά όταν χάνουμε 1-0, πρέπει να παραδεχθούμε ότι δεν παίξαμε αρκετά καλά. Είπα στους παίκτες ότι νιώθω υπερήφανος. Αυτά τα παιδιά είχαν μια αξιοσημείωτη σεζόν».

Και κατέληξε: «Η Ρεάλ σκόραρε με μόλις ένα σουτ. Είναι μια φανταστική ομάδα και θα επιστρέψουμε. Ελπίζω οι παίκτες να συνειδητοποιήσουν τι έχουν καταφέρει μετά από έναν καλό ύπνο. Με τις ικανότητες μας, σε 24 σουτ, θα μπορούσαμε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερους κινδύνους. Θυμάμαι μόνο τρεις αποκρούσεις υψηλού επιπέδου από τον Κουρτουά».