Skip to main content

Συναγερμός για «θερινή» καταιγίδα στη Δράμα: Ισχυροί άνεμοι-έντονη βροχή-πτώσεις δέντρων και κολώνων ηλεκτροδότησης

Πηγή: Ψίθυροι στη Δράμα

Το Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δέχεται συνεχώς κλήσεις από πολίτες για παροχή βοήθειας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Δράμα, καθώς η ξαφνική αλλαγή του καιρού το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουλίου 2026 προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην πόλη αλλά και στα περίχωρά της.

Το κύριο κύμα της κακοκαιρίας εκδηλώθηκε με ισχυρούς ανέμους και έντονη βροχόπτωση, με αποτέλεσμα να σημειωθούν πτώσεις δέντρων και κολώνων ηλεκτροδότησης, προκαλώντας υλικές ζημιές και προβλήματα στην κυκλοφορία.

Το Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δέχεται συνεχώς κλήσεις από πολίτες για παροχή βοήθειας. Μέχρι στιγμής, η υπηρεσία έχει δεχθεί 21 κλήσεις για κοπές δέντρων και 2 κλήσεις για αφαιρέσεις αντικειμένων που παρασύρθηκαν από τους θυελλώδεις ανέμους.

Η κινητοποίηση των αρχών είναι άμεση, καθώς αυτή την ώρα επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας, προχωρώντας στον καθαρισμό των δρόμων και στην απομάκρυνση των εμποδίων για την ασφάλεια των πολιτών.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.