Πολιτιστικά
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012 17:05

Συνάντηση ολκής στο Ρεματιά Jazz Festival

Μια βραδιά αυθεντικής τζαζ επιφυλάσσει το Ρεματιά Jazz Festival, με τη σύμπραξη των κορυφαίων μουσικών Γιώργου Ψυχογιού και Trilogia, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνειών και αυτοσχεδιασμών, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς την Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Μια βραδιά αυθεντικής τζαζ επιφυλάσσει το Ρεματιά Jazz Festival, με τη σύμπραξη των κορυφαίων μουσικών Γιώργου Ψυχογιού και Trilogia, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνειών και αυτοσχεδιασμών, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, την Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Στην κορυφαία αυτή συνάντηση των Ελλήνων διεθνών της τζαζ, ο Γιώργος Ψυχογιός, πιανίστας, συνθέτης και αυτοσχεδιαστής, και η Experimental Orchestra -με τους Σεραφείμ Μπέλλο και Χρήστο Ασωνίτη στα τύμπανα, Περικλή Τριβόλη στο κοντραμπάσο, Βαγγέλη Παρασκευαΐδη στο βιμπράφωνο και Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα, θα συνδιαλεχτούν μουσικά.

Με τον Γιώργο Ψυχογιό στο πιάνο και το ακορντεόν, θα παρουσιάσουν επιλεγμένα κομμάτια από τους 4 δίσκους του και θα «πειραματιστούν» με απροσδόκητες διασκευές σε αγαπημένα jazz standards και μουσικές ταινιών από τον αμερικάνικο, ιταλικό και γαλλικό κινηματογράφο.

Ο Γιώργος Κοντραφούρης στο hammond, ο Γιώργος Τρανταλίδης στη ντραμς και ο Γιώτης Σαμαράς στην ηλεκτρική κιθάρα αποτελούν τους Trilogia, οι οποίοι, με τη δεξιοτεχνία και τη φαντασία τους, θα προσφέρουν ένα πρωτότυπο, αλλά και διαχρονικό fusion, με τζαζ ήχους και ευφάνταστες μίξεις από την παράδοση της Ελλάδας και της ευρύτερης Μεσογείου.

Πληροφορίες

Θέατρο Ρεματιάς, πεζόδρομος Προφήτου Ηλία, Χαλάνδρι, τηλ.: 210 6820464, 210 6894533. Τιμές εισιτηρίου: 15, 12 (άνεργοι ΟΑΕΔ - φοιτητές) ευρώ. Σημεία προπώλησης: ταμείο θεάτρου, καταστήματα Public, Σπίτι (Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι – εντός της στοάς), Μικρός Κοραής (Α. Παπανδρέου 6, Χαλάνδρι, τηλ.: 210 6893000), ηλεκτρονικά: www.viva.gr/tickets.