Αθλητικά
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 14:41

Η Τότεναμ θέλει να επιστρέψει τον Μπέιλ στη Ρεάλ

Η Τότεναμ σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Γκαρέθ Μπέιλ, ο οποίος, μεταξύ τραυματισμών και αδυναμίας να ξαναβρεί τη φόρμα του, αποδείχθηκε μια απογοήτευσε μετά την επιστροφή στην πρώην ομάδα του.

Η Τότεναμ σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος, μεταξύ τραυματισμών και αδυναμίας να ξαναβρεί τη φόρμα του, αποδείχθηκε μια απογοήτευση μετά την επιστροφή στην πρώην ομάδα του.

Ο Ουαλός έχει σημειώσει 3 γκολ σε 11 παιχνίδια, με τη συνολική παρουσία του ωστόσο να βρίσκεται κάτω από τις υψηλές προσδοκίες που συνόδεψαν την επιστροφή του.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο και ο σύλλογος περίμεναν πολύ περισσότερα απ΄ αυτόν, αλλά ο Μπέιλ φαίνεται να είναι η σκιά του παίκτη που ξεχώρισε στην Τότεναμ, τόσο ώστε να ωθήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον αποκτήσει με το ποσό-ρεκόρ, τότε, των 100 εκ. ευρώ.

Πιθανή επιστροφή του Μπέιλ στη Μαδρίτη θα αντιπροσωπεύει, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ένα πραγματικό πρόβλημα για τη Ρεάλ, που είχε προγραμματίσει να απαλλαγεί από μεγάλο μέρος του πασνάκριβου συμβολαίου του.