Αθλητικά
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 15:45

Νταμπλ στην Ελλάδα και είσοδο στους ομίλους του CL έθεσε ως στόχους ο Ραφίνια

Την κατάκτηση του τίτλου στη Super League και μία καλή πορεία στο Champions League έθεσε ως πρωταρχικούς του στόχους ενόψει της νέας σεζόν ο Ραφίνια.

Την κατάκτηση του τίτλου στη Super League και μία καλή πορεία στο Champions League έθεσε ως πρωταρχικούς του στόχους ενόψει της νέας σεζόν ο Ραφίνια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ο σπουδαίος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ παραδέχθηκε ότι αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη «... με πολλές φιλοδοξίες», χαρακτήρισε τους Πειραιώτες τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας κι εξέφρασε την ελπίδα «να μπορέσω να θριαμβεύσω κι εδώ, με τον Ολυμπιακό».

Ο 35χρονος άσος υπογράμμισε ότι «αυτό μου δίνει κίνητρο, αυτό μου δίνει όρεξη να παίζω ποδόσφαιρο, να κερδίζω συνέχεια», ενώ εξέφρασε την ελπίδα «και εδώ να κερδίσω τίτλους για να σημαδέψω στο δέρμα μου μία κατάκτηση με τον Ολυμπιακό».

Επισήμανε ότι «πρέπει να ονειρευόμαστε, αυτός που δεν ονειρεύεται δεν έχει φιλοδοξίες. Ονειρεύομαι και βρίσκομαι εδώ για να κατακτήσω νέα πράγματα με τον Ολυμπιακό», ενώ, όσον αφορά τις συζητήσεις του με τον τεχνικό των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, τόνισε πως «μου άρεσε ότι βασίζονται πάνω μου. Αυτό μου έδωσε μεγάλο κίνητρο».

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «θα δουλέψω με έναν πολύ ποιοτικό προπονητή», ενώ, αναφορικά με τα στοιχεία του παιχνιδιού του που θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό, είπε: «Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά πράγματα εδώ. Δεν το βρίσκω σωστό και ταπεινό να μιλήσω για τα προσόντα μου, πρέπει να τα δείχνω μέσα στο παιχνίδι».

Για τους στόχους που έχει, πλέον, στον Ολυμπιακό επισήμανε: «Έχω κατακτήσει τα πάντα, αλλά όχι το ελληνικό πρωτάθλημα, ούτε το Κύπελλο. Είναι το όνειρό μου πλέον. Έχω πολλή όρεξη, είμαι πρωταθλητής, μου αρέσει να κατακτώ τίτλους, δίνω τη ζωή μου στο γήπεδο για να προσπαθώ όσο πιο πολύ μπορώ να γίνω πρωταθλητής.

Αυτός είναι ο στόχος μου, να γίνω πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό και φυσικά να είμαστε στο Champions League, την ομορφότερη διοργάνωση, την πιο σημαντική για ένα κλαμπ.

Ελπίζω να μπορέσουμε να παίξουμε στους ομίλους και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Πρέπει να ονειρευόμαστε, αυτός που δεν ονειρεύεται δεν έχει φιλοδοξίες. Ονειρεύομαι και βρίσκομαι εδώ για να κατακτήσω νέα πράγματα με τον Ολυμπιακό».