Κοινωνία
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 11:21

Στη Λέρο κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής - Έρευνες για το χαμένο στρατιωτικό υλικό

Στη Λέρο μεταβαίνει κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής προκειμένου να πραγματοποιήσει έρευνες σχετικά με την απώλεια στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

Στη Λέρο μεταβαίνει κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας με ειδικούς της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας της ΕΛΑΣ, προκειμένου να πραγματοποιήσει έρευνες σχετικά με την απώλεια στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

Όπως έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στη μονάδα την Δευτέρα το απόγευμα διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού.

Σύμφωνα με το ΓΕΝ, για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών της απώλειας του στρατιωτικού υλικού έχει διαταχθεί προανάκριση.

Αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφεραν ότι λείπουν χειροβομβίδες, αντιαρματικές οπλοβομβίδες και άλλος οπλισμός από αποθήκη στρατιωτικού υλικού η οποία όμως ήταν σφραγισμένη και δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης.

naftemporiki.gr