Πολιτική
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 12:11

ΠΑΣΟΚ: Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει νέους διχασμούς

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας απόπειρα των δύο κομμάτων να εμπλέξουν το Κίνημα «στην άθλια, διχαστική και εμφυλιοπολεμική αντιπαράθεση τους».

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας απόπειρα των δύο κομμάτων να εμπλέξουν το Κίνημα «στην άθλια, διχαστική και εμφυλιοπολεμική αντιπαράθεσή τους».

«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει και θα έχει τη δική του αυτόνομη πορεία, ότι το πολιτικό παιχνίδι γίνεται ντέρμπι για τρεις. Σήμερα με τη βοήθεια των άμεσα και έμμεσα ελεγχόμενων από αυτούς εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων, επιχειρούν και πάλι να μας εμπλέξουν στην άθλια, διχαστική και εμφυλιοπολεμική αντιπαράθεσή τους. Εμφανίζοντάς μας μάλιστα και διχασμένους» αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ για να προσθέσει: «Δεν θα τους περάσει. Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει νέους διχασμούς, που εκτρέπουν τον δημόσιο διάλογο από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και των πολιτών».

Το ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνει ότι «η ταύτιση κομμουνισμού και ναζισμού είναι ανιστόρητη» σημειώνοντας ωστόσο ότι «τα ιστορικά αποδεδειγμένα εγκλήματα και του ναζισμού και του σταλινικού καθεστώτος βρίσκουν όλους μας αντίθετους».

«ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. γυρίζουν πίσω το ρολόι της ιστορίας για να αποφύγουν τη συζήτηση για το παρόν και το μέλλον» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.