Skip to main content

Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης: Χιλιάδες κόσμου είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

«Η μεγάλη συμμετοχή είναι η εγγύηση της κυβερνώσας Αριστεράς που έχει ανάγκη ο τόπος»

Στο εκλογικό κέντρο της Νέας Σμύρνης ψήφισε λίγο μετά τις 12:30 ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χαμογελαστός και βγαίνοντας από το παραβάν, είπε προς δημοσιογράφους και φωτογράφους που του απευθύνονταν: «Χαίρομαι που με λέτε με το όνομά μου» – σε ένα έμμεσο μήνυμα και για την κριτική που είχε δεχθεί από την συνυποψήφιά του, Έφη Αχτσιόγλου.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής, έχουμε πολλή ώρα ακόμη. Η κάλπη το πρωί ήταν άδεια. Όλα κρίνονται σήμερα» ανέφερε εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος, όπου συνομίλησε με πολίτες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Στέφανος Κασσελάκης: Η νέα ανάρτηση και οι δηλώσεις πατέρα και αδερφού

«Χιλιάδες κόσμου είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ, της σύγχρονης κυβερνώσας Αριστεράς, που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Όλοι μαζί προχωράμε» υπογράμμισε, ενώ όπως είπε τώρα μεταβαίνει στο αεροδρόμιο να παραλάβει τη μητέρα του που έρχεται από την Αμερική.

Σημειώνεται ότι και στο συγκεκριμένο τμήμα, όπως και σε εκείνο του Αιγάλεω, όπου ψήφισε η Έφη Αχτσιόγλου, είχαν σχηματιστεί ουρές από νωρίς.

Η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες και κινείται σε επίπεδα υψηλότερα από την προηγούμενη Κυριακή, όπως είπε και ο Σωκράτης Φάμελλος.

Υπολογίζεται ότι έως και τις 12:00 είχαν ψηφίσει περί τα 50.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.