Skip to main content

Ενωτικός ο Σωκράτης Φάμελλος: Από αύριο στον ΣΥΡΙΖΑ θα είμαστε όλοι και όλες μαζί

Menelaos Myrillas / SOOC

Ικανοποίηση για τη μεγάλη συμμετοχή - «Σημαντική επανεκίννηση»

Μήνυμα ενότητας για την επομένη της εκλογικής διαδικασίας θέλησε να στείλει ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος. Τόνισε δε πως η μεγάλη συμμετοχή δείχνει ότι την απαίτηση του κόσμου για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι μία πολύ σημαντική μέρα. Η συμμετοχή έχει ξεπεράσει την προηγούμενη Κυριακή. Η μεγάλη συμμετοχή δείχνει την απαίτηση του κόσμου για ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ. Η διαδικασία εξελίσσεται σωστά σε όλη τη χώρα και δίνει τον λόγο στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Φάμελλος, που ψήφισε στη Θέρμη.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ουρές στα εκλογικά τμήματα – Ενωτικά μηνύματα από Κασσελάκη, Αχτσιόγλου

«Από αύριο ξεκινά μία νέα ημέρα για εμάς, που θα περιλαμβάνει και την ενίσχυση του προγράμματος και των οργάνων. Από αύριο θα είμαστε όλοι και όλες μαζί, όλος ο λαός, όλη η κοινωνία εδώ, με απόλυτο σεβασμό στο αποτέλεσμα και στον στόχο» υπογράμμισε.

Ερωτηθείς πού στηρίζει τη βεβαιότητά του για ενότητα, είπε: «Έχουμε τη δέσμευση των υποψηφίων, αλλάκ και της οικογένειας του ΣΥΡΙΖΑ για την ενότητα. Είναι σημαντική η επανεκκίνηση. Πάνω από 150.000 μέλη θέλουν ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι εδώ την επόμενη μέρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συλλογικό, δημοκρατικό κόμμα».

Νωρίτερα μήνυμα ενότητας έστειλε και η Έφη Αχτσιόγλου, που ψήφισε στο Αιγάλεω. Σε λίγη ώρα αναμένεται να ψηφίσει ο Στέφανος Κασσελάκης.