Skip to main content

Στο νοσοκομείο μεταφέρονται οι 4 Ισραηλινές που αφέθηκαν ελεύθερες – Το Ισραήλ επιβεβαιώνει ότι απελευθέρωσε 200 Παλαιστίνιους

(REUTERS/Hussam Azam)

Επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερο της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας για να μεταφερθούν στο νοσοκομείο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε νοσοκομείο του Ισραήλ μεταφέρονται οι τέσσερις Ισραηλινές γυναίκες στρατιώτες που απελευθερώθηκαν σήμερα από τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, σε αντάλλαγμα για 200 Παλαιστίνιους κρατούμενους, όπως ανακοίνωσε ο στρατός.

«Οι τέσσερις όμηροι που επέστρεψαν και οι γονείς τους μόλις επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερο της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας για να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, όπου θα επανενωθούν με τα υπόλοιποιπα μέλη των οικογενειών τους και θα λάβουν ιατρική περίθαλψη», γνωστοποίησε ο ισραηλινός στρατός.

Το Ισραήλ επιβεβαίωσε επίσης ότι απελευθέρωσε 200 Παλαιστίνιους κρατούμενους, στο πλαίσιο της συμφωνίας ανταλλαγής. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.