Σε διαπραγματεύσεις με τον Ίλον Μασκ για τη χρηματοδότηση του κόμματός του (Reform UK) δηλώνει ότι βρίσκεται ο Νάιτζελ Φάρατζ.
Ο Φάρατζ, εκ των πρωτεργατών του Brexit, συνάντησε τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο τη Δευτέρα στην κατοικία του Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ α Λάγκο στη Φλόριντα και «συζητήθηκε το ζήτημα των χρημάτων», σύμφωνα με όσα είπε ο Βρετανός βουλευτής στην Daily Telegraph.
«Θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις για αυτό», τόνισε.
Ο Μασκ «δεν μας άφησε καμία αμφιβολία ότι βρίσκεται στο πλευρό μας», ισχυρίστηκε ο Φάρατζ.
Ο βρετανικός Τύπος είχε αναφέρει πρόσφατα μια πιθανή δωρεά στο Reform UK από τον δισεκατομμύριο Μασκ, με ποσό που ανέρχεται σε 100 εκατομμύρια δολάρια (95 εκατ. ευρώ), σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.
Ο Φάρατζ δήλωσε χθες στο BBC ότι δεν έχει συζητήσει με τον Μασκ το ύψος της χρηματοδότησης.
Ο Μασκ «θέλει να μας βοηθήσει, δεν είναι αντίθετος στην ιδέα να μας δοθούν χρήματα εφόσον μπορούμε να το κάνουμε νόμιμα μέσω βρετανικών εταιρειών», πρόσθεσε.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












