Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. : ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 14:14

Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2012

 

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ

 

Ανακοινώνεται από την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. ότι σήμερα, 19 Νοεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.  Στη Συνέλευση παρευρέθηκαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 72,51% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.  O Μέτοχος πλειοψηφίας ΤΑΙΠΕΔ, με ποσοστό 61,33% εξέλεξε τα ακόλουθα δύο (2) μέλη Δ.Σ.: Στυλιανό Σταυρίδη και Ελευθερία Καραχάλιου.

 

Σημειώνεται ότι το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνεται, εκτός από τους κ.κ. Αντώνιο Αντωνόπουλο, Διονύση Ασημακόπουλο, Νικόλαο Κογιουμτσή, Γεώργιο Κοντορούπη, Αντώνιο Κοτσώνη, και Επαμεινώνδα Σκλαβενίτη, με τους εκπροσώπους των μετόχων της μειοψηφίας κ. Παναγιώτη Σκουλαρίκη και κ. Χρήστο Μιστριώτη, καθώς και τους εκπροσώπους των εργαζομένων κ. Ευάγγελο Μουτάφη και κ. Εμμανουήλ Αγγελάκη.

 

Σε συνέχεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε για να εκλέξει τον κ. Στυλιανό Σταυρίδη, ως Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας.

 

Ο κ. Σταυρίδης είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος του Πολυτεχνείου Ζυρίχης με μεταπτυχιακές σπουδές σε Business Administration και Οικονομικά. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και καλά Ιταλικά και Ισπανικά.

 

Έχει μακρά και πετυχημένη πορεία επαγγελματία manager, σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις σε πολύ μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες, όπως ο Όμιλος Lavipharm, η Κλωστοϋφαντουργία Αιγαίον, τα Τσιμέντα Ηρακλής-Lafarge, τα Ελληνικά Πετρέλαια και τα Ελληνικά Διυλιστήρια Ασπροπύργου.  Είναι επίσης ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ideales.  Εκτός των άλλων, η πλούσια καριέρα του περιλαμβάνει εκτενή διεθνή δραστηριότητα σε πολλές χώρες, αλλά και έντονη δραστηριοποίηση σε Ενώσεις, Επιμελητήρια και Συνδέσμους.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΔΑΠ

Σχολιασμένα