Οικονομική ενίσχυση σε εργαζομένους της Γαλαγάλας ΕΠΕ

Δευτέρα, 07 Μαΐου 2007 11:03

Για την πορεία υλοποίησης της ολοκληρωμένης παρέμβασης με στόχο την υποστήριξη και εργασιακή αποκατάσταση των 190 εργαζομένων της επιχείρησης Γαλαγάλας ΕΠΕ ενημέρωσε σήμερα τον υπουργό Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα ο διοικητής του ΟΑΕΔ Γεώργιος Βερναδάκης.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, πρόκειται για παρέμβαση συνολικού προϋπολογισμού 2.280.000 ευρώ, η οποία είχε εγκριθεί με την υπ’ αρ. 982/17/3.4.07 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ και αναμενόταν η δημοσίευση στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Η απόφαση δημοσιεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες και σε πρώτη φάση, από την Τρίτη 8 Μαΐου 2007, όλοι οι δικαιούχοι θα λάβουν οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ, από την υπηρεσία του ΟΑΕΔ στο νομό Καρδίτσας.

Η ολοκληρωμένη παρέμβαση προβλέπει, επίσης, την οικονομική επιχορήγηση όλων των δικαιούχων με ποσό 12.000 ευρώ, προκειμένου οι πρώην εργαζόμενοι της Γαλαγάλας ΕΠΕ, να προχωρήσουν σε έναρξη επιτηδεύματος και τη δημιουργία της δικής τους μικρής επιχείρησης.Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα