Στρατηγική συνεργασία ReGeneration - LinkedIn σε πρόγραμμα εκπαίδευσης

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 16:37
UPD:16:38

Μια νέα συνεργασία στρατηγικής σημασίας ανακοίνωσε το ReGeneration, πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης με το LinkedIn Learning, τη μεγαλύτερη εκπαιδευτική πλατφόρμα.

Μέσω του LinkedIn Learning, το πρόγραμμα, για πρώτη φορά, «ξεκλειδώνει» χιλιάδες εκπαιδευτικές ευκαιρίες για όλους τους ReGenerators (τους υποψηφίους εκείνους που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία κάθε κύκλο του προγράμματος), καθώς δημιουργώντας τον εξατομικευμένο λογαριασμό τους, οι συμμετέχοντες θα έχουν πλέον δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερα από 9.000 online μαθήματα σε soft, hard και business skills, λαμβάνοντας εξειδικευμένη εκπαίδευση αλλά και την ανάλογη πιστοποίηση από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί ορόσημο για το ReGeneration, καθώς σηματοδοτεί ακόμη ένα βήμα προς την επίτευξη ενός από τους κύριους στόχους του προγράμματος, το up/re skilling της επόμενης γενιάς νέων επαγγελματιών, με ελεύθερη πρόσβαση σε soft, business και hard skills.

Σημειώνεται ότι τo ReGeneration τα τελευταία 5 χρόνια έχει τοποθετήσει περισσότερους από 1.100 ταλαντούχους νέους σε οργανικές θέσεις εργασίας, σε 430 εταιρείες.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα