Βραβείο «Best Of Greece 2019» στην «ΕΛΑΙΟΝ πρώτον ΑΕ»

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 14:45
UPD:15:49

Με το βραβείο «BEST OF GREECE 2019» διακρίθηκε για τρίτη φορά η εταιρεία «ΕΛΑΙΟΝ πρώτον ΑΕ» η οποία συμμετείχε στον Διεθνή Διαγωνισμό Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου που διεξήχθη στο πανεπιστήμιο Zhaw της Ζυρίχης Ελβετίας, Σχολή Επιστήμης και Διαχείρισης (Zhaw School of Life Science & Facility Management).

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο 2019, με την τελετή βράβευσης στις 25 Απριλίου, κατά τον οποίο το Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, «Fresh Bio 500ml Κορωνέικης ποικιλίας», της ΕΛΑΙΟΝ βραβεύτηκε ως το καλύτερο της Ελλάδος για το 2019. 

Ο διαγωνισμός της Ζυρίχης πραγματοποιείται από το 2002 με χημικούς και οργανοληπτικούς ελέγχους από ένα εγκεκριμένο πάνελ 35 εκπαιδευμένων ειδικών. Είναι αναγνωρισμένος από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου από το 2013, ενώ το πάνελ εξετάζεται και εκπαιδεύεται τακτικά βάσει των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου.

Οι χημικές αναλύσεις που διενεργούνται κατά τον διαγωνισμό ελέγχουν τις παραμέτρους της οξύτητας, διαθρεπτικής αξίας και λιπαρών οξέων ενώ οι οργανοληπτικές διακρίνουν την ένταση της γεύσης, το άρωμα, και την συνολική αρμονία του ελαιολάδου.

Επιπρόσθετα με την αξιολόγηση των ειδικών, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός προσφέρει και την δυνατότητα αξιολόγησης από πάνω από 1.000 καταναλωτές, ενώ σημειώνεται πως οι επίσημες συμμετοχές και υποψηφιότητες για βράβευση ξεπερνούν τις 100 από δέκα διαφορετικές χώρες ανά τον κόσμο.

Όπως τονίζει η εταιρεία ΕΛΑΙΟΝ, είναι περήφανη για την απόκτηση αυτού του βραβείου για τρίτη φορά, πρώτη ήταν το 2014 και δεύτερη το 2016, και προσφέρει το βραβευμένο προϊόν στους καταναλωτές της επιθυμώντας την δική τους εκτίμηση και προτίμηση.Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα