Νέα εθελουσία στην Eurobank

Για εργαζόμενους άνω των 54 ετών
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 13:42
UPD:13:42
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Από την έντυπη έκδοση 

Αποζημίωση που φθάνει μέχρι τα 250.000 ευρώ θα λάβουν όσοι εργαζόμενοι της Eurobank επιλέξουν να αποχωρήσουν οικειοθελώς από την τράπεζα έως τις 4 Ιουνίου. Οι συμμετέχοντες στο νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου καλούνται να επιλέξουν μεταξύ:

α) ενός συνολικού ποσού εφάπαξ που θα καταβληθεί σε προκαθορισμένη ημερομηνία και πάντως όχι αργότερα από την ημερομηνία αποχώρησής τους,

β) μιας σταδιακής μηνιαίας καταβολής μικτών μισθών και εργοδοτικών εισφορών για τα επόμενα δύο έτη, λαμβάνοντας παράλληλα αναγκαστική άδεια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, πλέον ενός εφάπαξ ποσού που θα καταβληθεί με την έναρξη της επίμαχης αδείας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι άνω των 54 ετών, αφετέρου όσοι απασχολούνταν έως την 1η Μαΐου στη Γενική Διεύθυνση Δικτύου Καταστημάτων και συγκεκριμένα στα καταστήματα των νομών Αιτ/νίας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Θεσπρωτίας, Θεσ/νίκης, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Λάρισας, Λευκάδας, Μαγνησίας, Πρέβεζας, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Φωκίδας. Στην εθελουσία μπορούν να μετέχουν και όσοι εργάζονται στους τομείς: Εταιρικής Ασφάλειας Ομίλου, Προμηθειών, Group Loan Administration, Group Capital Markets Custody Operations, Εργασιών Συναλλακτικής Τραπεζικής Κεντροποιημένων Υπηρεσιών Ομίλου και Customer File Completion.

Όσοι δε είναι γεννημένοι έως και 1/1/1965 θα έχουν μία έξτρα επιλογή, αυτήν της πενταετούς αναγκαστικής άδειας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αμείβονται με το 80% του μικτού μηνιαίου συμβατικού μισθού για τα πρώτα δύο έτη, το 65% για το τρίτο έτος και το 50% για τα τελευταία δύο έτη.  

«Πράσινο» για Grivalia
Έγκριση στη συγκέντρωση που αφορά τη συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρείας Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας με την επωνυμία Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ από την Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε., έδωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού. Η Επιτροπή έκρινε ότι η συγκέντρωση, η οποία αφορά πρωτίστως την αγορά των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, παρ' ότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παρ. 1 του άρθρου 6 του ν. 3959/ 2011, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποία αφορά.  [SID:12665459]

Προτεινόμενα για εσάς

Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ

Σχολιασμένα