Ντ. Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση γκρεμίζει το τελευταίο καταφύγιο των υπερχρεωμένων νοικοκυριών

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 16:29
UPD:16:31
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πυρά κατά της κυβέρνησης για την κατάργηση του Νόμου Κατσέλη εξαπολύει η Ν.Δ.. επισημαίνοντας ότι με τον τρόπο αυτό γκρεμίζει το τελευταίο καταφύγιο προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. 

 «Η υπερήφανη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους θεσμούς καταγράφει άλλη μια επιτυχία: την οριστική κατάργηση του νόμου Κατσέλη και τη μη προστασία της πρώτης κατοικίας στο τέλος του χρόνου. Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Δραγασάκης, επικαλούμενος ότι ο νόμος Κατσέλη ήταν προϊόν μιας συγκυρίας κρίσης, γκρεμίζει και το τελευταίο καταφύγιο προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών» επισημαίνει η τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη.  

«Οι θεσμικές βελτιώσεις στο νόμο Κατσέλη που έχει προτείνει η Νέα Δημοκρατία μπορούν να προστατεύσουν τους πραγματικά αδύναμους. Όμως η υποκρισία της Κυβέρνησης περισσεύει: από το “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” πέρασε σε δεκάδες  πλειστηριασμούς ημερησίως  και τώρα στην οριστική κατάργηση της προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Η εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει τέλος» συμπληρώνει. 

naftemporiki.gr Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα