Προσκλητήριο 33 εισηγμένων σε 85 διεθνή funds

Περί τις 650 συναντήσεις με εκπροσώπους ξένων επενδυτών έχουν προγραμματιστεί στο 13ο και πρώτο μεταμνημιονιακό Roadshow του Χ.Α.
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 10:03
UPD:10:04
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Παρά την κακή χρηματιστηριακή συγκυρία, τα φετινά νούμερα για το Roadshow του Χ.Α. στο Λονδίνο έχουν ήδη φθάσει τα περσινά, που αποτέλεσαν και ρεκόρ πενταετίας: 33 εισηγμένες επιχειρήσεις, 85 διεθνή funds και 120 fund managers έχουν ήδη προγραμματίσει περί τα 650 one to one meetings με τα στελέχη των ελληνικών εταιρειών.

Από την έντυπη έκδοση 

Της Ιουλίας Ζαφόλια
izaf@naftemporiki.gr

Με την πρόσφατη έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο να χαρακτηρίζεται ως ισχυρό όπλο προσέλκυσης επενδύσεων και με κεντρικό ομιλητή, για πρώτη φορά, τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, υψηλόβαθμα στελέχη 33 ελληνικών επιχειρήσεων ετοιμάζονται να δώσουν το «παρών» στο 13ο ετήσιο Roadshow που διοργανώνει ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών στο Λονδίνο.

Πρόκειται για το πρώτο μεταμνημονιακό Roadshow που λαμβάνει χώρα και είναι προφανές ότι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να φανούν οι διαθέσεις των ξένων επενδυτών, αλλά και το κατά πόσο εκείνοι αντιλαμβάνονται πλέον διαφορετικά την ελληνική αγορά και οικονομία γενικότερα. Η νέα σελίδα που έχει γυρίσει για την ελληνική οικονομία θα αποτελέσει και το κεντρικό μήνυμα των Ελλήνων ομιλητών στο φετινό συνέδριο, όπου η εκπροσώπηση παραγόντων του ελληνικού επιχειρείν θα είναι ιδιαίτερα εμφατική. 

Ολόκληρο το άρθρο στη «Ναυτεμπορική»

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα