Δ. Τζανακόπουλος: Ο Επίτροπος Μοσκοβισί ακυρώνει την προπαγάνδα της Ν.Δ. για το τρίτο μνημόνιο

Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 15:37
UPD:15:42
INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Με τη χθεσινή του παρέμβαση στην εφημερίδα «Die Welt», ο Επίτροπος Μοσκοβισί επιβεβαιώνει με έμφαση ότι η περίοδος των Μνημονίων τελείωσε. Ούτε τέταρτο Μνημόνιο, ούτε νέες δεσμεύσεις της χώρας μας υπάρχουν, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος. 

Σχολιάζει επίσης πως με τα όσα επισημαίνει ο Επίτροπος «ακυρώνει και την προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας για τις αιτίες που οδήγησαν στο τρίτο μνημόνιο, αφού αποκαλύπτει ότι οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος ήταν εκείνοι που εσκεμμένα έριξαν το δεύτερο πρόγραμμα στα βράχια, σχεδιάζοντας τη λεγόμενη αριστερή παρένθεση. Αποκαλύπτει, επίσης, ότι αυτή η συνομωσία βρήκε την ανοχή και ορισμένων εκ των δανειστών». 

«Η ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη και του κυρίου Σαμαρά είναι βαριά εκτεθειμένη από τις σημερινές αποκαλύψεις Μοσκοβισί. Και όσο επιμένει στη σιωπή της, τόσο επιβεβαιώνει την ενοχή της» καταλήγει ο κ. Τζανακόπουλος. 

Στο άρθρο του ο κ. Μοσκοβισί επέρριπτε ευθύνες σε όλες τις πλευρές για την κρίση και τόνιζε πως εάν δεν υπήρχαν οι συγκρούσεις το καλοκαίρι του 2015, δεν θα ήταν αναγκαίο το τρίτο μνημόνιο. 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα