ΤΣΜΕΔΕ: Παράταση πληρωμής εισφορών β' εξαμήνου 2016

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 10:30
UPD:10:32
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Του Στέλιου Παπαπέτρου

Παράταση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του έτους 2016 ως και τις 30/6/2017 για όλους τους ασφαλισμένους του πρώην ΕΤΑΑ, άνευ προσαυξήσεων εκπροθέσμου και με παράλληλη διατήρηση των διακανονισμών, της ασφαλιστικής ικανότητας και ενημερότητας των υπόχρεων, αποφάσισε το ΔΣ του ΕΦΚΑ.  

Την παράταση των προθεσμιών καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των διπλωματούχων μηχανικών είχε ζητήσει με επιστολή του προς τον ΕΦΚΑ και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του ΔΣ του ΕΦΚΑ, δίδεται παράταση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του έτους 2016 ως και τις 30/6/2017 για όλους τους ασφαλισμένους του πρώην ΕΤΑΑ, άνευ προσαυξήσεων εκπροθέσμου και με παράλληλη διατήρηση των διακανονισμών, της ασφαλιστικής ικανότητας και ενημερότητας των υπόχρεων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΤΣΜΕΔΕ, όσον αφορά την καταβολή των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών για τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2017, παρά τα αιτήματα των επιστημονικών φορέων της χώρας και τις αποφάσεις της Συμβουλευτικής Επιτροπής Επιστημόνων του ΕΦΚΑ, δεν υπήρξε απόφαση από το ΔΣ του ΕΦΚΑ στη χθεσινή συνεδρίασή του.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα