Πρόγραμμα αναδιοργάνωσης από τη Soulis ABEE

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2005 13:28

Στο πλαίσιο της νέας αναπτυξιακής πολιτικής της, η Soulis ΑΒΕΕ προχώρησε σε σημαντικό πρόγραμμα αναδιοργάνωσης το οποίο περιλαμβάνει διοικητική αναδιάρθρωση με δημιουργία νέων διευθύνσεων καθώς και ενίσχυση της ομάδας διοίκησης της με έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς.

Ειδικότερα, η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία δύο νέων διευθύνσεων, αυτής της Διεύθυνσης Λειτουργιών (Operations) τη διεύθυνση της οποίας ανέλαβε ο κ. Γιάννης Οικονόμου καθώς και της Διεύθυνσης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Marketing, διευθυντής της οποίας ανέλαβε ο κ. Στέφανος Καλυβιώτης.

Επιπρόσθετα η ομάδα διοίκησης ενισχύθηκε με τους κ. Ιωάννη Νταγκίνη, Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών ενώ τη θέση του Διευθυντή Ανθρωπίνων Πόρων και Διοικητικών Θεμάτων ανέλαβε ο κ. Διονύσης Γιαλούρης.

«Το πρόγραμμα αναδιοργάνωσης και η ενδυνάμωση της ομάδας διοίκησης της εταιρίας με γνωστά στο χώρο και έμπειρα στελέχη, θα συμβάλλει αποφασιστικά στην δυναμική ανάπτυξη της εταιρίας και στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει», δήλωσε ο κ. Κ. Γιαννίρης, Γενικός Διευθυντής της Soulis ΑΒΕΕ.

Η εταιρεία Soulis Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1950 στην Αθήνα. Παράγει και διαθέτει στην ελληνική και ξένη αγορά προφίλ αλουμινίου καθώς και προϊόντα θέρμανσης και κλιματισμού. Η εταιρεία διαθέτει ολοκληρωμένο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και η εξαγωγική της δραστηριότητα αναπτύσσεται σε πολλές χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, και Β. Αφρικής.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα