Νέα συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας από την Τρ. Πειραιώς

Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 11:24
UPD:11:25
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νέα συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας με τη Β. Χαλβατζής & Σία ΑΒΕΕ - Μακεδονική, υπέγραψε η Τράπεζα Πειραιώς, συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας.

Η εταιρεία Β. Χαλβατζής, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς, που δραστηριοποιείται στο χώρο επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών για περισσότερο από 40 χρόνια.

Αποτελεί μια από τις σύγχρονες και ευέλικτες εταιρίες στο χώρο των τροφίμων, με προσανατολισμό στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, επενδύοντας σταθερά σε τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό.

Ανάμεσα στα βασικά προϊόντα της εταιρείας συγκαταλέγονται οι μαρμελάδες, τα γλυκά του κουταλιού, τα παραδοσιακά τουρσιά σε συσκευασίες doy pack και οι φρουτοσαλάτες χωρίς ζάχαρη. Ειδική μνεία γίνεται στη σειρά των λαχανικών στον ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» που αποτέλεσαν μια επαναστατική αντιπρόταση στην κατηγορία του φρέσκου προϊόντος.

Η εταιρεία το 2004, ξεκίνησε και την εξαγωγική της δραστηριότητα, η οποία κατευθύνεται σε πλήθος χωρών κυρίως της Ευρώπης και των Βαλκανίων αλλά και στις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη την έγκαιρη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην Εταιρεία.

Η νέα αυτή συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας, αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί την σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα