Αυστραλία: Σε λειτουργία το πρώτο κατάστημα των Goody’s Burger House

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 15:12
UPD:15:33
Goodysnet.com

Φωτογραφία αρχείου.

Το πρώτο κατάστημα στην Αυστραλία εγκαινίασαν στις 15 Αυγούστου, τα Goody’s Burger House, στο πλαίσιο του σχεδίου ανάπτυξης ακόμη εννέα καταστημάτων, εντός των επόμενων τεσσάρων ετών, στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Στόχος του Ομίλου, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, είναι να γίνει το συγκεκριμένο κατάστημα το εφαλτήριο για την ανάπτυξη της Goody’s, σε ολόκληρη την Αυστραλία, μία αγορά 20 εκατομμυρίων καταναλωτών με ιδιαίτερες γαστρονομικές απαιτήσεις, λόγω της πολυμορφίας και των υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει η συγκεκριμένη αγορά.

Παράλληλα, μελετώνται σενάρια για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας στην Αυστραλία και με άλλα σήματα του Ομίλου εστίασης της Vivartia. Η Goody’s με το άνοιγμα αυτό έχει πλέον παρουσία σε πέντε χώρες και συνολικά 124 καταστήματα Goody’s Burger House, εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο Θανάσης Παπανικολάου, διευθύνων σύμβουλος της MIG, δήλωσε σχετικά με το άνοιγμα του Goody’s Burger House: «Η εξωστρέφεια αποτελεί σημαντική στρατηγική προτεραιότητα για τον Όμιλο εστίασης της Vivartia. Συνεπείς στο αναπτυξιακό μας πλάνο και με πίστη στη δυναμική της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ο Όμιλος Εστίασης υλοποιεί το στρατηγικό του σχεδιασμό που αφορά στην ανάπτυξη των σημάτων του εντός και εκτός συνόρων. Με έδρα μας την Ελλάδα και με βλέμμα στραμμένο στο εξωτερικό, διερευνούμε το διεθνές τοπίο και εντοπίζουμε και υλοποιούμε ευκαιρίες επένδυσης που διευρύνουν το δίκτυό μας και την παρουσία μας στον κόσμο, καθιστώντας τον Όμιλο εστίασης έναν υπολογίσιμο παίκτη και στην παγκόσμια αγορά. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί το άνοιγμα του Flocafe Espresso Room στο Λονδίνο, ενώ το άνοιγμα του Goody’s Burger House στην Αυστραλία, σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τον Όμιλο αλλά και τη Goody’s, τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα εστίασης της χώρας μας. Η εξωστρέφεια θα συνεχίσει να αποτελεί θεμελιώδη πυλώνα της επιχειρησιακής μας στρατηγικής και αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας».

Η Goody's, έχει παρουσία σε Ελλάδα, Αλβανία, FYROM και Μαγιότ, ενώ ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia έχει συνολική παρουσία σε 10 χώρες με 12 καταστήματα.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ

Σχολιασμένα