Skip to main content

Φίνος Φιλμ για τον Ηλία Λογοθέτη: «Θα μας λείψει η αβίαστη ευγένεια και το τακτ του»

«Σπουδαίος ηθοποιός και άνθρωπος του πνεύματος»

«Άλλη μια απώλεια μετράμε σήμερα, με τον χαμό του Ηλία Λογοθέτη, του βέρου επτανήσιου που υπηρέτησε πάνω από πενήντα χρόνια την υποκριτική τέχνη, χωρίς ποτέ να αποκλίνει από τις αρχές του» αναφέρει σε ανάρτησή της η Φίνος Φιλμ.

Τη είδηση του θανάτου του Ηλία Λογοθέτη έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο γιος του, επίσης ηθοποιός, Αλέξανδρος Λογοθέτης ο οποίος σε ένα instastory έγραψε σε μία μαύρη σελίδα «Αντίο γαλάζια μάτια».

«Σοβαρός, ευρυμαθής και με ιδιαίτερη παιδεία, ο Ηλίας συνεργάστηκε δύο φορές με την Φίνος Φιλμ, στον ξακουστό “Παπαφλέσσα” (1971) και στο ιδιαίτερο φιλμ “Ο Θανάσης στη Χώρα της Σφαλιάρας” (1976), μια από τις τελευταίες ταινίες της εταιρείας. Θα μας λείψει η αβίαστη ευγένεια και το τακτ που χαρακτήριζε αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό και άνθρωπο του πνεύματος. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του» επισήμανε ο λογαριασμός της ελληνικής εταιρείας παραγωγήςς ταινιών.

ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI

«Πιστεύω ότι ζούμε στη χαρά και την διανθίζουμε με λίγο αλατάκι λύπης, για να θυμόμαστε καλύτερα” – Ηλίας Λογοθέτης (1939 – 2024)».