Σε ξεχωριστό σόου θα παρουσιάσει ο οίκος Celine την ανδρική του συλλογή, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Παρισιού τον Ιανουάριο.
Της ανακοίνωσης του οίκου είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Έντι Σλίμαν στη θέση του διευθυντή δημιουργικού, τον περασμένο Φεβρουάριο.
Τον Σεπτέμβριο, ο οίκος είχε λανσάρει ανδρικές δημιουργίες μαζί με τη γυναικεία του συλλογή.
Η κίνηση για ξεχωριστή παρουσίαση της ανδρικής συλλογής, σύμφωνα με τη Vogue, είναι ενδεικτική του γεγονότος ότι η μητρική εταιρεία της Celine, LVMH, στρέφει το βλέμμα της στην ανερχόμενη αγορά των ανδρικών ρούχων.
Σε αυτό το πλαίσιο είχε προσληφθεί και ο Σλίμαν, με την εταιρεία να ανεβάζει τον πήχη σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις ανδρικών ρούχων.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.











