Γ. Βαρεμένος: Ενότητα μόνο πάνω σε εθελοντική βάση

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 11:34
UPD:11:36
ΕΡΤ

Δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Βαρεμένου, λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, στο Σινέ Κεραμεικός.

A- A A+

Μια ενότητα μπορεί να είναι μόνο πάνω σε εθελοντική βάση, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, λίγη ώρα πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που θα λάβει αποφάσεις αναφορικά με την πορεία του κόμματος το επόμενο διάστημα.

Αναφερόμενος ουσιαστικά στους διαφωνούντες, σημείωσε ότι πρέπει να είμαστε όλοι ειλικρινείς μεταξύ μας. Δεν αρκεί να λέμε μόνο ναι ή όχι, πρέπει να αρθρώνεις μία πρόταση, να λες ποια είναι η διέξοδος, είπε. 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Βαρεμένος είπε πως αναγκαίο θα ήταν να μην υπάρχει καν το ρήγμα, πρόσθεσε όμως ότι ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Όπως ανέφερε, η χώρα δεν μπορεί να περιμένει, καθώς υπάρχουν δυνάμεις στην Ευρώπη που δεν έχουν συμφιλιωθεί μετην ίδεα ότι η Ελλάδα είναι μέρος της Ευρωζώνης. Στο πλαίσιο αυτό τόνισε ότι η κουβέντα περί Grexit πρέπει να τελειώσει. 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή