Δικαίωση εν μέρει για ΟΦΗ από την Επιτροπή Εφέσεων

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 16:30
UPD:16:32
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/Stefanos Rapanis

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή εν μέρει την προσφυγή του ΟΦΗ και όρισε το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής αγώνα με τον Ατρόμητο, που αρχικά οι Περιστεριώτες είχαν κερδίσει στα χαρτιά λόγω οφειλών της ομάδας του Ηρακλείου. 

Από την άλλη, όμως, η Επιτροπή δεν αναίρεσε την απόφαση της αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών από τους Κρητικούς, με αποτέλεσμα η προσπάθεια του ΟΦΗ για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα να γίνεται πια πρακτικώς σχεδόν αδύνατη.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

«… δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της από 2-3-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE.

Eξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.

Ακυρώνει την από 2-3-2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE κατά το κεφάλαιο αυτής με το οποίο απερρίφθη το αίτημα της εκκαλούσης περί ορισμού του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΠΑΕ ΟΦΗ και επικυρώθηκε κατά τούτο η από 29-1-2015 (ομοίου περιεχομένου) απόφαση της SUPER LEAGUE.

Δέχεται το αίτημα της εκκαλούσης κατά το κεφάλαιο όσον αφορά τον ορισμό του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΠΑΕ ΟΦΗ και το απορρίπτει κατά τα λοιπά.

Διατάσσει την διεξαγωγή του προγραμματισθέντος για 1-2-2015 και μη διενεργηθέντος αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ–ΠΑΕ ΟΦΗ». 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

  • 15:00
    ΕΡΤ 1 Δανία-Αυστραλία
  • 18:00
    ΕΡΤ 1 Γαλλία-Περού
  • 21:00
    ΕΡΤ 1 Αργεντινή-Κροατία
δείτε τις σημερινές 3 μεταδόσεις