Πρόταση για φθηνότερο τιμολόγιο ρεύματος στη Δ. Μακεδονία στηρίζει ο Π. Καμμένος

Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 15:46
UPD:15:48
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την πρόταση του νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη για ειδικό τιμολόγιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με έκπτωση 30% στα νοικοκυριά και 50% στις επιχειρήσεις της περιοχής τάχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Η συνάντηση είχε βασικό αντικείμενο τα θέματα που αφορούν τη Δυτική Μακεδονία, με πρώτο το θέμα τις εξελίξεις στη ΔΕΗ, και συγκεκριμένα τη λεγόμενη μικρή ΔΕΗ, όπως και τα θέματα των υδάτων και του ορυκτού πλούτου.

Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση, ο Πάνος Καμμένος είπε πως συμφώνησε με τον κ. Καρυπίδη ότι τα θέματα της ενέργειας είναι εθνικά θέματα και δεν μπορεί η ενεργειακή πολιτική της χώρας να ασκείται από ιδιώτες, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στην πρόταση του νέου περιφερειάρχη για τη ΔΕΗ: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε την πρόταση του νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για ειδικό τιμολόγιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με έκπτωση 30% στα νοικοκυριά και 50% στις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας» είπε ο κ. Καμμένος.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή