Γρ. Ψαριανός: Δε μπορεί να βλέπουμε ντέρμπι πασόκων στη ΔΗΜΑΡ

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 11:44
UPD:11:48
FOSPHOTOS /Menelaos Myrillas

Ο κ. Ψαριανός μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, χαρακτήρισε άστοχη και περίεργη τη δήλωση της κ. Κοππά, ενώ στην επισήμανση του δημοσιογράφου πως επρόκειτο ήταν σχήμα λόγου, απάντησε πως «στις εκλογές τα σχήματα λόγου παρεξηγούνται» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

«Δε μπορεί να βλέπουμε ντέρμπι πασόκων μέσα στη Δημοκρατική Αριστερά», τόνισε ο βουλευτής του κόμματος, Γρηγόρης Ψαριανός, επιτιθέμενος εκ νέου στην υποψήφια ευρωβουλευτή Μαριλένα Κοππά.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Κοππά, χαρακτήρισε αυτοκτονικό το δίλημμα που έθεσε το ΠΑΣΟΚ μπροστά στις ευρωεκλογές ενώ σε μια αποστροφή του λόγου της ανέφερε ότι «όποιος θέλει Σαμαρά, θα ψηφίσει ΝΔ και όχι δεκανίκια».

Ο κ. Ψαριανός μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, χαρακτήρισε άστοχη και περίεργη τη δήλωση της κ. Κοππά, ενώ στην επισήμανση του δημοσιογράφου πως επρόκειτο ήταν σχήμα λόγου, απάντησε πως «στις εκλογές τα σχήματα λόγου παρεξηγούνται».

Μίλησε επίσης, για ανθρώπους που είναι «περαστικοί» από τη ΔΗΜΑΡ. «Εγώ δεν είμαι περαστικός δεν είδα φως και μπήκα», δήλωσε ο κ. Ψαριανός. Πρόσθεσε πως τη ΔΗΜΑΡ την πονάει καθώς «φτύσαμε αίμα να τη φτιάξουμε και με την αποχώρηση από τα σίγουρα του ΣΥΡΙΖΑ».

Διευκρίνισε πάντως, πως η «Μαριλένα είναι φίλη μου, την αγαπώ πολύ και είναι μια χαρά παιδί».

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή