Skip to main content

Korinthian Foods: Σύμβαση 1,12 εκατ. ευρώ με τον δήμο Κορυδαλλού για την προμήθεια τροφίμων

Η σύμβαση αφορά τα έτη 2024-2025 και έχει στόχο την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και απόρων

Σύμβαση, συνολικού προϋπολογισμού 1,12 εκατ. ευρώ, υπέγραψε η ελληνική εταιρεία βιομηχανικής εστίασης Korinthian Foods. με τον δήμο Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο αφορά τα έτη 2024-2025 και έχει στόχο την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και απόρων μέσω της παροχής τροφίμων σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, στο Κοινωνικό Μαγειρείο, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στη δομή παροχής βασικών αγαθών και στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων του δήμου Κορυδαλλού.

Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών τροφίμων, όπως αρτοποιία &ζαχαροπλαστική, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη κρεοπωλείου, οπωροπωλείου και παντοπωλείου, καθώς και ελαιόλαδο. Οι διανομές των τροφίμων έχουν ήδη ξεκινήσει και εκτιμάται ότι θα καλύπτουν σε καθημερινή βάση τις διατροφικές ανάγκες χιλιάδων δημοτών Κορυδαλλού.

Ο Ηλίας Κακογιάννης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Korinthian Foods δήλωσε: «Ευχαριστώ τον δήμο Κορυδαλλού για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην Korinthian Foods. Η παροχή τροφίμων υψηλής ποιότητας σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αποτελεί βασική προτεραιότητά μας. Διαθέτουμε μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία στην υλοποίηση ποικίλων και απαιτητικών έργων, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία διανομές τροφίμων σε πλήθος περιφερειακών ενοτήτων σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, διασφαλίζουμε την ομαλή και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση όλων των ωφελούμενων στα σημεία διανομής, αναγνωρίζοντας τη ζωτική σημασία που φέρει η συνεργασία μας για τους δικαιούχους που αφορά».