Σ. Κεδίκογλου: Θα διευρυνθούν τα κριτήρια για το μέρισμα

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 09:01
UPD:10:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

A- A A+

Θα υπάρξει διεύρυνση των κριτηρίων για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος στους δικαιούχους, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Όπως είπε, γίνεται επανεξέταση του ζητήματος  σε μια προσπάθεια να διορθωθεί ότι περισσότερο γίνεται.

Πρόσθεσε πως η κυβέρνηση θα διανείμει όλο το ποσό που έχει υποσχεθεί, το οποίο όπως είπε ανέρχεται σε 525 εκατ. ευρώ.

«Θέλουμε να ενισχύσουμε όσο περισσότερο γίνεται όσο περισσότερους μπορούμε αλλά το ποσό είναι πεπερασμένο» πρόσθεσε και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως τον επόμενο χρόνο θα είναι μεγαλύτερο.

Απόπειρα φτηνού συμψηφισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις υποψηφιότητες στη Θράκη

Ο κ. Κεδίκογλου, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «απόπειρα φτηνού συμψηφισμού» μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Κομοτηνής με τη Ν.Δ., Χασάν Χασάν, στα γραφεία του μειονοτικού κόμματος DEB.

Είπε μάλιστα πως είναι διαφορετική μια επίσκεψη σε γραφεία στην Ξάνθη με βραβεύσεις σε συνέδρια στην Τουρκία, αναφερόμενος στον Αχμέτ Κούρτ, του οποίου η υποψηφιότητα για τις περιφερειακές εκλογές αποσύρθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτήρισε «απαράδεκτο» και «τεράστιο λάθος» να δίνονται εθνικά χαρακτηριστικά σε μια θρησκευτική μειονότητα, καθώς κάτι τέτοιο δείχνει επικίνδυνη άγνοια.

Παραδέχθηκε πάντως, πως «αστοχία σε επιλογές προσώπων μπορεί να υπάρξει».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή