Γεωργιάδης: Όταν οικονομία, επιχειρήσεις, επενδύσεις πάνε καλύτερα, οι Έλληνες εισπράττουν μερίδιο

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 13:17
UPD:13:23
INTIME NEWS/ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

 «Το Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε στον ελληνικό λαό το μείζον: Όταν η οικονομία, οι επιχειρήσεις, οι επενδύσεις, οι εξαγωγές πηγαίνουν καλύτερα του αναμενομένου δεν θα κερδίζει μόνο ο επιχειρηματίας αλλά όλοι οι Έλληνες πολίτες θα εισπράττουν το δικό τους μερίδιο», τόνισε σε συνέντευξή του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως «Επειδή τρέξαμε τις επενδύσεις, τις εξαγωγές και ο τουρισμός μας πήγε καλύτερα του αναμενομένου, από αυτά τα χρήματα δίνουμε. Από αυτά που μας περισσεύουνε». 

Ο Υπουργός εξήγησε ότι αυτά τα χρήματα δίνονται γιατί έχει σημασία ο κόσμος πρώτα απ’ όλα να έχει μεγαλύτερο διαθέσιμο εισόδημα για να αντιμετωπίσει την εισβολή της ακρίβειας που έρχεται από το εξωτερικό και επίσης γιατί πρέπει να χτιστεί  στην Ελλάδα η αλλαγή νοοτροπίας». 

«Ό,τι ανακοινώθηκε στη ΔΕΘ είναι αυτό που θα ισχύσει μέχρι τέλος του χρόνου. Οι δικαιούχοι του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης θα πάρουν διπλάσιο από πέρσι. Άρα, οι αδύναμοι συμπολίτες μας θα προστατευτούν ακόμα καλύτερα»., συμπλήρωσε, αναφέροντας ότι η κατάργηση της γονικής παροχής είναι έως 800.000 ευρώ και αφορά όλους τους Έλληνες». 

Δεν θα γίνουν εκλογές

«Η Ελλάδα πρέπει να γίνει επιτέλους μια σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα.  Αυτό είναι το στοίχημα αυτής της κυβερνήσεως.  Για να γίνουμε σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα πρέπει το πολιτικό μας περιβάλλον να είναι προβλέψιμο και σταθερό όπως όλες οι σοβαρές ευρωπαϊκές χώρες», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, σε ερώτηση σχετικά με πρόωρες εκλογές. 

Απέκλεισε επίσης και το σενάριο περί συναίνεσης και συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Οι άνθρωποι είναι πολιτικά τοξικοί. Δεν έχουν αντιπάλους, έχουν εχθρούς. Με αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορείς να συνεργαστείς», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Πονάω που πεθαίνουν ανεμβολίαστοι άνθρωποι

«Πονάω που πεθαίνουν άνθρωποι κάθε μέρα, ξέροντας ότι οι άνθρωποι αυτοί θα ζούσαν και πεθαίνουν γιατί έχουν πέσει θύμα μιας συνωμοσιολογίας ή ενός φόβου. Το ερώτημα είναι πόσοι ακόμα θα πεθάνουν; Και πόσοι ακόμα θα ταλαιπωρηθούν επειδή αποφάσισαν να μην εμβολιαστούν νομίζοντας ότι με το να μην εμβολιαστούν κάνουν αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη;», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης 

«Θέλω να πω στους συμπολίτες μας αυτούς ότι πραγματικά κάνουν μεγάλο λάθος που μετατρέπουν ένα ιατρικό ζήτημα σε πολιτικό ζήτημα. Πρέπει να αφήνουμε την πολιτική έξω από το κομμάτι των εμβολιασμών. Δεν εμβολιαζόμαστε για να δείξουμε ποιο κόμμα προτιμάμε.  Εμβολιαζόμαστε για να προστατεύσουμε τη δική μας ζωή και τη ζωή των συμπολιτών μας», πρόσθεσε. 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή