Ολυμπιακοί Αγώνες 2020-Ντουντουνάκη: «Για πολύ λίγο έχασα την οκτάδα»

Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 08:10
UPD:08:14
REUTERS/STEFAN WERMUTH
A- A A+

  

Δακρυσμένη ήταν η Μαρία Ντουτνουνάκη μετά τον αποκλεισμό της στους ημιτελικούς των 100μ πεταλούδας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Δύο μήνες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ίδιο αγώνισμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης της Βουδαπέστης με πανελλήνιο ρεκόρ, η 26χρονη Χανιώτισσα βελτίωσε ακόμη περισσότερο το χρόνο της (57.25), αλλά για έξι εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε το εισιτήριο για τον τελικό.

Το γεγονός αυτό την στεναχώρησε πάρα πολύ και δεν της επέτρεψε να χαρεί όσο θα ήθελε τις μεγάλες επιτυχίες της. «Εδωσα ό,τι περισσότερο είχα σε αυτή την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα ένα πανελλήνιο ρεκόρ σε πρωινό ημιτελικό, στενοχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό, για πολύ λίγο, για να μπω στην οκτάδα», δήλωσε η Ντουντουνάκη μετά την κούρσα της και συνέχισε:

«Αλλά σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αχάριστη, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Η Ολυμπιακή προετοιμασία ξεκίνησε με δύο στόχους: ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό και μία θέση στην οκτάδα στους Ολυμπιακούς. Πέτυχα τον ένα στόχο και με το παραπάνω, έχασα τον άλλο για λίγο. Αυτά έχει η ζωή. Χαίρομαι που τουλάχιστον και στα δύο έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις