Μπόλονι: Έχουμε πίστη στη δουλειά μας

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 19:53
UPD:20:01
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δυσχερή θέση ως προς τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως ο προπονητής του δεν έχει απογητευθεί.

Με δηλώσεις του στη Nova, ο Λάζλο Μπόλονι υπογράμμισε πως οι ελπίδες δεν έχουν χαθεί και ότι πιστεύει στη δουλειά και στην τύχη της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για:

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί, αλλά και πάρα πολύ δύσκολοι. Από εκεί και πέρα καταλαβαίνει κανείς ότι όλοι οι αγώνες είναι έντονοι και με μεγάλη πίεση».

Το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Δυστυχώς η απάντηση είναι στην "αναμέτρηση". Εκεί θα κριθεί το παιχνίδι».

Το αν ο Παναθηναϊκός θα έχει πιθανότητες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν νικήσει τον ΠΑΟΚ«Ο στόχος μας είναι πάντα οι νίκες και οι τρεις βαθμοί. Όσο περισσότερο κερδίζουμε τόσο φτάνουμε πιο κοντά στον στόχο μας».

Το έδαφος που έχει χαθεί κι αν μπορεί να εκπληρώσει το στόχο της Ευρώπης«Βρισκόμαστε σε μια υψηλή διεκδίκηση. Μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε μια σημαντική διοργάνωση. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που άρχισε από πολύ χαμηλά και έφτασε ψηλά. Αυτή τη στιγμή διεκδικούμε θέση μέσα στην καλύτερη διοργάνωση που γίνεται. Πιστεύουμε στη δουλειά και στην τύχη μας».

Τα θετικά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Αυτά, όπως λέτε, είναι θετικά, γιατί βγήκαμε νικητές. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε δυσκολίες. Στόχος μας είναι να δείξουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να πιαστούμε από κάπου».

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις