ΚΚΕ: Να σταματήσουν τώρα τα πολιτικά παιχνίδια ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με τους απόδημους

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 13:20
UPD:13:25
INTIME NEWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Παρά το γεγονός ότι το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων και τα κριτήρια που αυτό έθετε ψηφίστηκαν με μεγάλη πλειοψηφία πριν ενάμιση χρόνο, αρχικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη και στη συνέχεια ο υπουργός Εσωτερικών της ΝΔ Μ. Βορίδης, με συνεντεύξεις τους, ανοίγουν θέμα κατάργησης αυτών των κριτηρίων, σχολιάζει το ΚΚΕ, μετά και τη σημερινή προαναγγελία από την κυβέρνηση ότι εντός της ημέρας κατατίθεται στη Βουλή νομοσχέδιο για εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους εξωτερικού χωρίς περιορισμούς.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «ουσιαστικά η κα Τζάκρη εξελίσσεται σε "λαγό" της ΝΔ και ευρύτερων σχεδιασμών και προκαλεί μια συζήτηση για να αμφισβητηθεί και να αναθεωρηθεί αυτό που τα κόμματά τους πρόσφατα ψήφισαν στη Βουλή. Αν δεν υπάρχει άλλου τύπου συνεννόηση ανάμεσα στις ηγεσίες των κομμάτων τους, ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη...».

Το ΚΚΕ ζητεί «να σταματήσουν αμέσως τώρα τα πολιτικά παιχνίδια με τους απόδημους, ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, σε συμπαιγνία προφανώς του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Τσίπρα».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή