Την άμεση επανέναρξη των δραστηριοτήτων στις κατηγορίες που είναι ανενεργές θα ζητήσουν ΕΟΚ και ΠΣΑΚ από την Πολιτεία

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 13:56
UPD:14:02
Eurokinissi/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Κοινό αίτημα προς την Πολιτεία για την άμεση επανέναρξη των αγώνων των κατηγοριών που παραμένουν «κλειστές» αποφάσισαν να καταθέσουν ΕΟΚ και ΠΣΑΚ, μετά τη σημερινή τους συνάντηση.

Αντιπροσωπεία του συνδικαλιστικού οργάνου των καλαθοσφαιριστών συναντήθηκε την Τετάρτη (20/01) με το προεδρείο της Ομοσπονδίας κι αποφάσισαν από κοινού να προβούν στην κατάθεση αιτήματος προς τους αρμόδιους φορείς με το οποίο θα ζητούν να επαναρχίσει άμεσα η δράση στις κατηγορίες που έχουν μείνει ανενεργές εδώ και καιρό.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ αναφέρει: «Το Δ.Σ. της ΕΟΚ, με την παρουσία του προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου, του β' αντιπρόεδρου Αριστείδη Γολέμη και του Γενικού Γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη, είχε σήμερα μία ακόμα συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, αποτελούμενη από τους Βαγγέλη Μάντζαρη, Φώτη Βασιλόπουλο και Κώστα Αλεξανδρίδη, προκειμένου να συντονίσουν τις κοινές τους ενέργειες προς την κατεύθυνση της άμεσης επανέναρξης της δράσης στις κατηγορίες που παραμένεουν ανενεργές.

Σε κλίμα απόλυτης τάυτισης απόψεων και κοινής επιθυμίας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνταχθεί κοινό αίτημα προς την Πολιτεία για να άρει το συντομότερο δυνατόν τις ισχύουσες απαγορεύσεις, πάντα με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων που θα προτείνουν οι ειδικοί επιστήμονες, ώστε να μη μένει το μπάσκετ αποκλεισμένο, την ώρα που οι τομείς της δημόσιας ζωής επιχειρούν την επιστροφή τους στην κανονικότητα.

Επισημάνθηκε εκ νέου η απόλυτη ετοιμότητα της ομοσπονδίας για έναρξη όλων των πρωταθλημάτων μόλις δοθεί η έγκριση από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, όπως φυσικά και η επιθυμία των παικτών να επιστρέψουν άμεσα στα γήπεδα μετά από τόσο μακρά απραξία με όσα αυτή συνεπάγεται.».

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις