Πανελλαδικές: Οι βαθμολογίες των επαναληπτικών εξετάσεων ΕΠΑΛ-ΤΕΦΑΑ

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 15:42
UPD:15:44
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
A- A A+

Ανακοινώνονται σήμερα από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων οι βαθμολογίες των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ 2020 και τα αποτελέσματα των πρακτικών δοκιμασιών για τα ΤΕΦΑΑ υποψηφίων πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2020, σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας τα οποία είχαν αντίστοιχους υποψηφίους.

Οι καταστάσεις που αναρτώνται στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Όλοι οι υποψήφιοι των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ, καθώς και τις προθεσμίες εγγραφών στα Τμήματα/Σχολές επιτυχίας.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή